torsdag den 22. oktober 2020
Bestilling
Når bestillingen er afsluttet, og betalingen er modtaget, vil fangstrapporten være tilgængelig med det samme, og du kan logge ind med det medlemsnummer du oplyser herunder samt et kodeord, der bliver genereret til dig. Vælger du PayPal som betalingsmetode, vil du have adgang til din fangstrapport øjeblikkeligt efter endt bestilling.
Det kan tage fra få timer til et par dage at oprette subdomænet, og du vil modtage mail med informationer om, når dette er oprettet.
For at gennemføre din bestilling, skal du udfylde formularet herunder.
Forening, Put'n Take-sø mv.
Navn på forening / udbyder af fiskevand: Ønsket subdomæne: (kun små bogstaver fra a..z og tal fra 0..9 tilladt) .frap.dk
Kontaktperson
Navn: Adresse: Postnummer og By: Email-adresse: Medlemsnummer / Loginnummer: Fødselsdato (DDMMYYYY): Oplysningerne om kontaktpersonen vil blive brugt som modtager af opkrævning(er). Oplysningerne bruges endvidere til at oprette en administrativ profil til det bestilte fangstrapport-system. Det oplyste medlemsnummer / loginnummer og fødselsdato kan ikke ændres efterfølgende, hvorfor det er vigtigt, at disse oplyses korrekt. Det anbefales at bruge det medlemsnummer, du har i din forening (eller ved DSF), da fangster mv. knyttes til dette nummer.
Produkt og tilvalg
Ønsket fangstrapport: Salg af fiskekort: Afsende nyhedsbreve: Oprettelse koster 50,- og tillægges første års ydelse. Alle priser i dkr. alt inkl.
Kommentarer
Hvis du har kommentarer til bestillingen, så skriv dem venligst her:
Antispam
Skriv venlist resultatet af en plus fire:
Vilkår
Jeg har læst FRap.DK's vilkår, og er indforstået med disse.